Az egészség romlásának és a betegségek kialakulásának jól meghatározható oka van, melyet mérni és kezelni is lehet.

A Zinzino Balance tesztet, mellyel szervezetünk állapotát tudjuk mérni, a Vitas Laboratórium elemzi ki Osloban. Ez egy cégfüggetlen orvosi laboratórium, amely együttműködik a világ vezető orvosegyetemeivel és egészségügyi szervezeteivel, mint a Cambridge University, a Max-Planck Intézet, a Rotterdami és az Osloi Orvosi Egyetem, több nagy gyógyszercég, az Egészségügyi Világszervezet és a Dél-Afrikai Kormány Egészségügyi Részlege. GMP /helyes gyártási technológia/ tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Zinzino Balance teszt egy önmagunkon nagyon egyszerűen elvégezhető, ujjbegyből vett  száraz vércsepp teszt. Pár csepp vért cseppentünk egy kis kártyára, megszárítjuk majd elküldjük Osloba a Vitas Laboratóriumba.

A teszt anonim, csak egy azonosító kódunk van, így bármiféle manipuláció kizárható. Az eredményeket úgy kapjuk meg, hogy egy adott web-oldalra bejelentkezünk az azonosító kóddal.

Az elemzés során 11 különböző zsírsav arányát vizsgálják.

Mit mutatnak ezek az értékek?

A szervezet védettségi értékét, az omega-3 indexet, az omega6-3 zsírsavak egymáshoz viszonyított arányát /ideális  esetben ez nem több, mint 3:1/, a sejtmembrán áteresztő-képességét, a szellemi erőt / az agy és az idegrendszer működését/, az arachidonsav értéket. Az arachidonsav szerepe, hogy a fertőzések előrehaladását gátolja és így védi sejtjeinket.

A teszt megmutatja, hogy milyen állapotban van a szervezetünk, valamint tanácsokat ad az életmód-változtatásra, a táplálkozásunk megváltoztatására.

Szeretné Ön is megtudni, hogy milyen állapotban van a teste, mit tehet a jobb egészség eléréséért?

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

13 + 4 =

Pin It on Pinterest